19. 3. Josef

Zítra: Světlana
Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuality > 1. Setkání seniorů obce Líšná 12.11.2015

1. Setkání seniorů obce Líšná 12.11.2015



 

A je to za námi....

 

 

 

 

 

 

1. ročník "Setkání seniorů" je dnes již minulostí.  Ptáte se jaké to bylo? Bylo to moc krásné a milé. V útulném prostředí areálu Trávníky se sešlo více než 30 seniorů naší obce. Připravili jsme pro ně malé občerstvení a také pěkný kulturní program.

Úvodní slovo večera měla Maruška Vinklárková, která zahrálaskladbu na flétnu, pak přišlo přivítání od starostky obce a dál vystoupení dětí z naší MŠ Včelka. Děti byly moc šikovné, vše se jim podařilo bez jakékoliv chybičky. Za svůj výkon byly odměněny velkým potleskem a malou sladkou odměnou.

 No a co víc, představili jsme také trošku dění v naší MŠ. Co všechno děti umí, co dělají a jak tráví své dny v mateřské škole.

Z fotek uvidíte, že součástí kultury večera byl i pan Doležel, přišel i s harmonikou  a vytvořil na areálu skvělou atmosféru.  No a dál...jedlo se, pilo, hrálo, zpívalo a povídalo a bylo nám všem moc fajn.

Za účast všem seniorům děkujeme, jsme rádi, že se naše rozhodnutí udělat akci prvně v Líšné ukázalo jako správné a že jsme tímto zřejmě začali novou etapu kultury v naší obci :-).

Ještě připojuji poděkování všem, kteří pomáhali s přípravami. Ač se to nezdá, práce bylo dost :-). Moc díky všem :-).

H. Jurčíková

 

Odkaz na fotogalerii

http://obeclisna.rajce.idnes.cz/Setkani_senioru_obce_Lisna_-_12.11.2015_-_Areal_Travniky/

Dále vkládám odkaz na video, které bylo vytvořeno právě pro tuto příležitost:

http://obeclisna.rajce.idnes.cz/Setkani_senioru_2015_-_Prezentace_deni_v_obci/#Lisna.jpg