23. 4. Vojtěch

Zítra: Jiří
Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuality > Síť mikroregionu Moštěnka - setkání v rámci přípravy projektu

Síť mikroregionu Moštěnka - setkání v rámci přípravy projektu



Datum konání:
26.2.2018

 

 

SÍŤ POMOCI MOŠTĚNKA

26.2.2018 v 16.00 hod.

se na areálu Trávníky v Líšné

 

uskuteční setkání u příležitosti zpracování projektu

DSO Moštěnka - Síť pomoci Moštěnka.

Síť pomoci Moštěnka.PNG

 

Bude to setkání MAMINEK, TATÍNKŮ, BABIČEK, DĚDEČKŮ, MLÁDEŽE A DĚTÍ - vy všichni se můžete stát účastníky tohoto projektu tím, že se zapojíte a uplatníte své názory na to, co Vám v obci chybí v rámci sociálních služeb. Toto sezení je pro Vás všechny, co v Líšné bydlíte...můžete zde říct, co by Vám usnadnilo Váš život v obci, jak z hlediska maminek, dětí, ale i seniorů. Každý nápad je vítán.

Projekt Mikroregionu Moštěnka zkoumá podmínky v každé jednotlivé obci a hledá nové možnosti, jak přispět ke zkvalitnění života v obcích regionu. A k tomu je potřeba každého z Vás, Vaše postřehy a myšlenky. Přijďte v pondělí 26.2., vyslechněte si o čem projekt je a co Vám v budoucnu může nabídnout a jak by bylo možné ulehčit Vám život :-).

Bude to odpoledne, ve kterém jakýmsi způsobem můžete přispět k plánování Vaší budoucnosti a Vašeho života v Líšné..., ale také odpoledne, kdy se potkáte se svými přáteli, popovídáte si a dozvíte se něco nového. K tomu samozřejmě nebude chybět kávička, čaj a něco dobrého k zakousnutí.

Kdo bude chtít zjistit i něco o svém zdraví...bude k dispozici poradna v oblasti zdraví, kde si můžete nechat změřit tlak, tuk a BMI. Bude možné změřit i cholesterol (měření cholesterolu je za poplatek 90 Kč, vzhledem k náročnosti použitého zdravotního materiálu). Zdravotní poradnu bude vést A. Stojanová.